Ga terug naar het de kroniekpagina om een andere periode te kiezen.

 

 

 

Kroniek van een hovenier blad 15

april 2018

Ga terug naar de kroniekpagina om een andere periode te kiezen.

 

Wat doet een hovenier nu eigenlijk. Op deze pagina's staat een doorsnee van mijn werkzaamheden, tuinaanleg, -renovatie, -onderhoud, instructie en -ontwerp. Een kroniek van mijn werkzaamheden. Ik ben met dit overzicht begonnen tegen het einde van 2015.

Heeft u zelf iets te melden, te laten zien, tuin~ of natuurgerelateerd? Stuur mail en als het past plaats ik het hierbij.

april 2018:

In Monster was de actie Steenbreek op woensdag 4 april een succes. Er kwamen veel mensen aan met meer of minder tegels en we hebben van de 200 plantjes er 150 uitgegeven. De moeite!

                   

               

In het kader van actie Steenbreek heb ik afgelopen week in Oegstgeest bij kwekerij de Groene Cirkel plantgoed opgehaald. Het ziet er mooi uit en ik hoop ook dat de actie een succes wordt. Woensdag 4 april staan we van 13.00-16.00u in Monster op het parkeerterrein aan de Molenstraat. Lever een tegel in uit je tuin en krijg een plantje mee. De weken erna komen we in 's-Gravenzande, dat wordt woensdag 11 april op het Graaf Florisplein en in Naaldwijk op woensdag 25 april op het Havenplein.. Telkens van 13.00-16.00u.

       

Mijn Engelse vriend Graham Stuurde deze foto's van een geŽnte Prunus. Zie eens wat een geweldige boom dat is. Zo'n zware onderstam zie je maar zelden.

       

Terug naar het keuzeblad/begin van deze website