Steenbreek in 2019. We gaan door met de actiedagen, binnenkort zijn we met onze aktiekraam en container in Kwintsheul, datum nog vast te stellen maar in elk geval in de loop van oktober, waar we dan klaarstaan met mooi biologisch plantmateriaal en waar u tegels uit uw tuin kunt ruilen voor die planten. Aanrader. U doet er de waterhuishouding, het bodemleven, het planten- én het dierenleven een groot plezier mee, het brengt verkoeling op hete dagen en bovendien is het voor uzelf ook een stuk gezonder om in een groene omgeving te leven, dit in tegenstelling tot een dichtgetegelde tuinvlakte.

Ontwerp

Voorbeeld schetsen 19-2-18 aangevuld

Aanleg kort - Aanleg uitgebreid

Onderhoud kort - Onderhoud uitgebreid - Onderhoud jaarplan - Onderhoudstips

Onkruid verwijderen/branden

Beheersplan kort en bondig

Beheersplan uitgebreid

Met de natuur meewerken

meer beestjes

 

Buxusrups in uw tuin?

Tuinafscheidingen

vlechtheggen

Materialen en accessoires

 

Zonneroos  Lindeprieel

Tijmbankje  Doolhoven

Zonneklok

Links naar andere websites

Groen is mooi!

  Privacy Policy 

Bedrijfsinfo en contactgegevens  

korte introductie

Logboek-kroniek van een hovenier met regelmatige aanvullingen.

Nieuws

Insecten na een strenge winter

Wie hard werkt moet goed eten!

Fotopagina-1  Fotopagina-2

Vlinders  vogels

Bijen

Vijvers  Algen

Meer leven in je tuin

Insektendorp

operatie steenbreek

Afkoppelen van hemelwater

     Permacultuur    

Licht   Bodem   Water

 

Weer in Naaldwijk

Winterbloeiers

Voor liefhebbers

Bibliotheek

Boomhoroscoop

Bloementaal

Geboorteboompje

Weerspreuken

Frank Goeijenbier - Fijnhovenier - Tuincoach - Steenbreker geeft instructie bij het onderhoud in uw eigen tuin. Tuinonderhoud is een heel mooi vak, er zit veel in en ik kan u tips geven, handigheidjes leren, coachen, begeleiden, maar bovenal uitleggen wanneer en waarom bepaalde handelingen noodzakelijk zijn zodat u met meer kennis en nog meer plezier in uw tuin aan de slag kunt. Onder mijn leiding leert u hoe u de zaken vakkundig, verantwoord en veilig aanpakt. Ik hecht daarbij veel belang aan een correcte lichaamshouding. Moe worden is niet erg, rugpijn oplopen door een verkeerde houding is onnodig en draagt niet bij aan plezier in het werk. Ik let dus op uw werkhouding en zorg er zo voor dat u plezier houdt in het werk in uw eigen tuin.                     

Voor najaar en winter 2019 heb ik nog wat ruimte in mijn agenda, voor ontwerp/aanleg, onderhoud of coaching. Wanneer u geďnteresseerd bent in mijn diensten kom ik vrijblijvend bij u aan om kennis te maken en een en ander door te spreken. Voor kontaktgegevens klik hier.