Groen is gezond!

In het kort mijn activiteiten:

Om van alle ontwikkelingen in het groene vak op de hoogte te blijven volg ik regelmatig cursussen. Daarnaast heb ik mij - op hun uitnodiging - aangesloten bij Wilde Weelde, Vakgroep Natuurrijke Omgeving. Ook ben ik lid van de VHG, de branchevereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners. Alle leveringen en diensten vallen onder de door de VHG opgestelde Algemene Consumenten Voorwaarden of de  Business-to-business Voorwaarden.

 

                              

 
 

Coaching/Instructie

Ik begeleid u bij het onderhoudswerk in uw tuin. Leg uit waarom handelingen nodig zijn en ik geef daarbij tips over werkhouding (!) en gereedschapsgebruik.

 

Ontwerp

Een tekening waarop aan de hand van een of meer gesprekken een beeld gegeven wordt van de inrichting van uw tuin. Daar kan een beplantingsplan en een matenplan bij en evt ook detailtekeningen. Frank Goeijenbier gaat uit van een minimum aan verhardingen. U wilt een terras, dat kan, uw tuin is er tenslotte ook voor u en u moet een plek hebben om te verblijven. U wilt uw tuin dichttegelen, dat kan niet, daar moet u voor bij een stratenmaker zijn.

Aanleg

De uitvoering van de tekening. Incl. levering van alle materialen en beplantingen.
 

Permacultuur, voedselbosje, eetbare siertuin.

Ik heb me in de loop van de jaren door middel van aanvullende cursussen gespecialiseerd in de aanleg van eetbare siertuinen, voedselbosjes ed uitgaande van de principes voor permacultuur. Een gezonde tuin op een gezonde bodem. Mooier en beter is niet mogelijk!  

Beheersplan

Omschrijving van te bereiken doelen in de tuin, beeldbepalingen, waaruit het onderhoudsplan afgeleid kan worden.
 

Onderhoud

Zorgen dat de tuin in vorm en conditie blijft. Desgewenst aan de hand van een uit het beheersplan gefilterd onderhoudsplan.

 

 

Ontwerp/aanleg, onderhoud of coaching, wanneer u ge´nteresseerd bent in mijn diensten kom ik vrijblijvend bij u aan om kennis te maken en een en ander door te spreken. Voor kontaktgegevens klik hier.

 

terug naar keuzeblad