Laatste wijziging op  25 oktober 2020

 

 

 

Onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud is de basis voor langdurig plezier van uw tuin. Door in een beheersplan vast te leggen hoe de tuin er uiteindelijk moet uitzien, kun je tevoren al overzien wat er in een bepaald jaar allemaal moet gebeuren om de tuin naar haar voorgenomen eindbeeld te begeleiden en/of in optimale conditie te houden. Aan de hand van het beheersplan kan een duidelijk onderhoudsplan gemaakt worden.

In het onderhoudsplan staat per week of per maand aangegeven wat de werkzaamheden in die periode in de tuin zijn. Ook staat er in vermeld welke werkzaamheden u zelf uitvoert en welke u aan mij overdraagt. Er zijn mensen die zelf wekelijks hun gazon maaien en mij periodiek bv. de kanten laten snijden.

Frank Goeijenbier heeft een aantal opdrachtgevers die - zonder contract - maandelijks het onderhoud in hun tuin laten doen. Een en ander is mondeling doorgenomen en dat werkt tot ieders tevredenheid. Het gaat hier voornamelijk om instandhouding en daarom wordt er niet gewerkt met een officieel beheersplan.

Daarnaast heb ik enkele opdrachtgevers waar ik wel op basis van een (jaarrond-)onderhoudscontract aktief ben. 

Dan zijn er nog enkele 3-weeks, 6-weeks en 2-maandsklanten, en een groot aantal mensen die zelf erg veel in hun tuin doen en waar ik alleen voor het voor- en najaarsonderhoud kom.

Mogelijkheden te over derhalve.

Ontwerp/aanleg, onderhoud of coaching, wanneer u ge´nteresseerd bent in mijn diensten kom ik vrijblijvend bij u aan om kennis te maken en een en ander door te spreken. Voor kontaktgegevens klik hier.

 

 terug naar keuzeblad