/

 

 

 

Laatst bijgewerkt op 23 april 2022. Om 17,21u

 

Hoveniersbedrijf ter overname aangeboden.

IPer oktober 2022 ga ik met pensioen.

Om die reden is mijn klantenkring ter overname.

Ook ter overname de bedrijfswagen.

Serieuze geïnteresseerden kunnen dat hier  kenbaar maken per email

 

Enige toelichting:

1-Verspreidingsgebied van de klantenkring: Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Bergschenhoek, Pijnacker, Delft, Rotterdam, Maassluis en Westland.

Er is een onderhoudscontract in Blaricum op basis van  7 maal per jaar .

In Den Haag een contract (school) voor 12 maal per jaar.

Voor en in samenwerking met gemeente Westland doen ik mee met operatie Steenbreek. Tegels innemen - Tegeltaxi - en vervolgens biologisch gekweekte vaste planten leveren.

Het werk omvat verder onderhoudswerk zonder gebruik van chemische middelen of kunstmest. Onkruid op verhardingen wordt kleinschalig gewied, en wat grootschaliger gebrand. De bodem wordt zoveel mogelijk beplant of gemulcht. Door mulchen is afvoer minimaal en hoeft er ook niet of nauwelijks bemest te worden. Als dat toch gebeurt dan met mest van organische oorsprong.

Schoffelen en spitten zo weinig mogelijk. Een paar lokaties worden deels wel geschoffeld, op uitdrukkelijk verzoek van de klant.

Met een zekere regelmaat komt er wat straat/terrasreparatie- of tuinrenovatiewerk bij. En ook soms nieuwe aanleg.

Frequenties variëren van 1 onderhoudsbeurt tot 12 onderhoudsbeurten per jaar.  

Gemiddelde betaalsnelheid in 2021 was 7,3  dagen! per factuur. 

** Voor de klantenkring is een bespreekbare richtprijs opgesteld,

 

2-De bedrijfswagen is een Iveco Daily, nieuw in gebruik genomen in juli 2016 met op dit moment (eind april 2022) een km-stand van 77500. Enkele cabine met open laadbak. Naast de bestuurdersstoel is er één passagiersstoel. Alle onderhoud en reparaties aan de auto bij Diesel Service West in Honselersdijk die 'm ook geleverd heeft  Rijbewijs B-E.

** Voor deze wagen is door de dealer een prijs gegeven waarvoor hij 'm zou innemen. In combinatie met de klantenkring mag de auto voor deze dealerprijs mee.  Hij mag dus weg met of na de klantenkring   Vanzelfsprekend komt er als het lang duurt een nieuwe taxatie.

 

 terug naar keuzeblad