Voor liefhebbers van leuke dingen in de tuin.
Ik kom af en toe op het web hele aardige zaken tegen waarvan ik denk dat veel mensen die graag in hun tuin aan de slag zijn er wat aan kunnen hebben.


En van de eerste zaken die ik tegenkwam was dit .pdf-bestand van Natuurpunt Belgie waarin op speelse wijze een aantal dingen die betrekking hebben op de tuin, uit de doeken worden gedaan. Denk u daarbij bijvoorbeeld aan composteren, een bijenhotel maken, voetenmassage, van die dingen. U kunt hier het bestand binnenhalen, uitprinten en er uw voordeel mee doen, Met dank aan Natuurpunt.be

Als aanvulling hierop: Kijkt u zelf ook eens rond op de site van www.natuurpunt.be Met wat heen en weer klikken komt u dit bestand ook tegen en wanneer u het direct bij hen opvraagt, laat u daar uw mailadres achter en dan krijgt u er nog leuke tips achteraan. Zeer aanbevelenswaardig. 

 

Mooi initiatief, wellicht kunt u er ook aan meedoen:

https://voorjebuurt.nl/nl/projects/biologischekwekerij

Er is op dit moment een fundraiser gaande, met leuke tegenprestaties. 

 

Winterwerk. Wat kun je allemaal doen met ijs, sneeuw en rijp?

 

Deze tekst kregen we toegezonden - via de mailring van WildeWeelde - door Hans Carlier, natuurtuin-ontwikkelaar. We vinden dit verhaal te mooi om het u te onthouden. Veel lees- en vooral veel doeplezier!

 

 

 

 

 

terug naar keuzeblad